Я розумію ваш розпач із того, що ви не в змозі сфотографувати свій паспорт з місцем народження "~500км на північ від великої Уральської хребтини" та повідомити світу "Крим няш".
А шо таке? Не можете пояснити дружині яким чином російську мову забороняли в Україні? Паспорт заповнюється відповідно до вимог закону україни про засади державної мовної політики. Заберіть у амнезії паспорт і побачите там циганські закарлючки.Не подскажите ли Вы мне, а что это ваши украинские паспорта сразу на 2-х языках - национальном и русском? Русский язык вроде не государственный, чи ни все свидомые ридну мову разумиют, що им москальска потрибна?
---------- Добавлено в 16:35 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 16:23 ----------
Воля більшості визначається не вигаданими відсотками, котрі можна оскаржити або перевірити лише зачистивши виборчу комісію від російських кулеметників.
Ви поцікавтеся ліпше думкою ваших сусідів-українців хто винен у їхніх поневіряннях - виключно задля власної безпеки. Мене переконувати марно. Я вже визначився і знаю що потрібно робити із російськими загарбниками та їх посіпаками. А вам доведеться озиратися навколо решту свого життя, позаяк події на сході України - яскравий приклад українцям в Криму як потрібно виборювати свободу та незалежність. Пулєр принизив вільних людей. Це велика його помилка.