Тільки ті, хто має Печать Бога Живого уникне цієї форми геноциду душі
Четвер, 4 квітня 2013, 19:45
Моя улюблена донечко, ви не повинні слухати тих, хто сумнівається, знущається і глузує з Моїх Послань. Не обов'язково, захищати Моє Пресвяте Слово. Моє Слово є остаточним і ніхто не має права його ставити під сумнів. Ви або приймаєте Мене, або не приймаєте.
Тоді як християни ведуть боротьбу між собою через ці повідомлення, які були передбачені так давно, вони відносяться один до одного як вороги. Ви не можете бути ворогом свого брата або сестри і називати себе Моїм учнем. Тоді як ви так зайняті цими сварками між собою, найбільший ворог, армія сатани планує найжахливіші злочини, які коли-небудь бачило людство з моменту створення Адама і Єви.
Війни, про які Я говорив вже починаються і знищуватимуть населення. Ви можете подумати, що ці війни між однією і іншою нацією, але це було б неправильно. Зброя прийде тільки з одного джерела.
Мої бідні діти Божі, як мало ви знаєте про страшні дії, які нині вже почали здійснювати масонські секти на найвищому рівні відносно дітей Божих. Це зло ви не можете навіть собі уявити, але ви побачите ці знаки. Коли ваші банки позбавлять вас свободи, вашого будинку і вашої здатності годувати ваші сім'ї, це буде усього лише частина їхнього плану проти людства. Ви станете рабами, але ті, хто зберігає вірність Мені і Моєму Вченні і які залишаються вірними Мені,- ніколи не повинні забувати про Моє Милосердя.
Хоча ці одкровення можуть бути такими, що лякають, вони відкривають Істину. Підготуватися до цих дій, спрямованих проти Божого творіння, ви допоможете, вашими молитвами, щоб пом'якшити багато страждань, які ці злі секти вам нанесуть. В цей час ваші молитви зменшуватимуть вплив цих злочинів, і якщо вони будуть передані Мені з любов'ю в серці, то можуть послужити для порятунку тих, хто винен в цих страшних діяннях.
І хоча ці душі, що заблукали і безсердечні, продовжують кидати виклик Мені, намагаючись викоренити населення у світі, Я постараюся прояснити їхні серця, щоб вони пішли від цього страшного зв'язку з сатаною. Багато з них повністю одержимі лукавим і для деяких мало надії. Тільки диво що надається Моїм Милосердям, в союзі з тими, хто пропонує мені Дар страждання, може їх врятувати.
Ті з вас, хто проклинає Мене, через жорстоку відмову від Мене, благатиме Мене про милість, коли ці події почнуть відбуватися. Якщо ви будете вимушені страждати і прийняти знак звіра, або померти, ви кричатимете до Мене. Тоді ви боротиметесь, щоб знайти Печать Живого Бога*, яку Я даю світу через Мого Отця, в цих Посланнях - але тоді буде вже надто пізно. Тільки ті, хто приймає Печать, зберігають її у своєму домі, або носять її на собі, будуть захищені. Тільки ті, хто має Печать Бога Живого, уникне цієї форми геноциду душі.
Не сумнівайтеся, не втрачайте жодної хвилини, Мої Повідомлення дані вам зараз. Прийміть Моє Божественне втручання, тому що Я тільки хочу врятувати вас. Боротьба за душі така велика, що якби Я не втрутився через Своїх пророків, багато хто з вас прийняв би сторону звіра, і усіх його послідовників, які з'являться перед вами, як вовки в овечій шкурі.
Сатана дуже хитрий, і ніколи не представлятиме свої злі справи, якими вони є. Ні, замість цього, він представлятиме їх як хороше, натхненне і дуже багато того що у ваших інтересах. Це пастка, яку він ставить. От як він спокушає добромисні безневинні душі йти в його лігво. Коли сатана розкриє себе, йому вдасться перемогти через ці бідні душі, переповнені гріхом гордині. Гріх цей, в найогиднішій формі, поглинув людей у вищих ешелонах влади, яка знищуватиме інших у своїх корисливих цілях.
У нижній частині шкали гріх гордині буде свідком серед вас, коли ви судите інших, погано говорите про них, і спробуєте зруйнувати їхній характер, а також завдати збитку їх репутації, в Моє Ім'я.
Я говорю вам ці сумні факти, тому що Я можу підготувати вас, озброїти вас Моїм Люблячим Захистом, так що Я можу допомогти врятувати навіть тих, хто йтиме по землі для того, щоб поглинути її.
Ваш Ісус
Молитва (№ 33) Прийняття Печаті :
"О Мій Боже, Мій люблячий Отче
Я приймаю з любов'ю і вдячністю
Твою Божественну Печать Захисту.
Твоя Божественність охоплює моє тіло і душу для вічності.
Я схиляюся в смиренній подяці і пропоную Тобі свою глибоку любов і вірність,
Мій Улюблений Отче,
Прошу захисти мене і моїх близьких цією особливою Печаттю.
Я довіряю моє життя на служіння Тобі на віки вічні.
Я люблю Тебе Дорогий Отче,
я втішатиму Тебе у ці часи Дорогий Отче.
Я пропоную Тобі Тіло, Кров, Душу і Божество Улюбленого Твого Сина,
У покуту за гріхи світу, і для порятунку всіх Твоїх дітей.
Амінь."