Тип: Ресторан
Кухня: Закарпатская, Украинская
Адрес: г. Киев, ул. Полярная, 19а
г. Киев, ул. Ванды Василевской, 12/16
Телефон: (067) 656-33-95; (044) 413-79-93 (Полярная); (067) 656-60-72; (044) 236-32-92 (Ванды Василевской)
Сайт: http://do-gazdy.com.ua/
Электронная почта: adminkolyba@ukr.net
Время работы: Полярная: с 12:00 до 24:00; Ванды Василевской: с 11:00 до 23:00

Закарпатська колиба «На-Децу-До-Ґазди» – це Вам не просто «на сто грамм к хозяину», тут «пельменей не подают», а пригощають: справжнім шовдарем (маринований окорок молодої свинини, підкопчений на фруктовій тирсі), овечою бринзою, білими грибочками та закарпатським вином. Таку смакоту можна зустріти на столі у справжнього гуцула.

«На-Децу-До-Ґазди» – другий закарпатський ресторан, що відкрився у Києві. Саме тут Вас українською привітають і по-гуцульські щедро пригостять. Просторі та сповнені домашнього затишку зали з широкими дерев’яними столами, за якими може розміститися великий гомінкий банкет, на який, до речі, так заведено в Закарпатті, запрошують все село, а то й півміста.

Окремі зручні банкетні зали можуть вмістити до ста гостей, а привітні офіціанти та вправні кухарі приділять максимум уваги кожному гостю. На кожному з поверхів є власний бар та персонал, що не залишить Вас без уваги. Завітавши до колиби, Ви поринете у гуцульську культуру і забудете, що знаходитеся у Києві. Багатовікові закарпатські духовні багатства та щирість, що панують у закладі, проникають у кожен куточок Вашої душі.

Інтер’єр та меблі зроблені зі смереки та дуба і оздоблені витонченими різьбленнями, мальовничими пейзажами та предметами гуцульського побуту. Незрівнянні аромати дерева змусять Ваше серце поринути у дикі нетрі карпатського лісу.

Ситна та в водночас витончена кухня заповнить порожнечу і у шлунку, і в душі. Багаті банкетні страви, дивовижна гра спецій та інгредієнтів у авторських стравах від шефа, оригінальні пивні закуски, домашні сири та в’ялене м’ясо – усе це дасть фору будь-якому італійському чи французькому ресторану. А ще – викличе почуття гордості, адже усе це – наше.

Смачні страви і щирість, яку читаєш у привітних обличчях персоналу – це ті речі, котрі нічім не замінити. І ми йдемо «…до Ґазди», аби відчути себе, зібрати усю силу-силенну друзів та рідних за одним столом та показати усім, хто ми є насправді.