FORUM.KIEV.UA - ФОРУМ КИЕВ ЮА
Максимум
общения, минимум правил.
Киевский форум с самомодерацией |
1.
Автор темы - руководит темой. Может удалять чужие сообщения.
2. Уровень флуда, офф-топа, регулирует лишь автор темы. 3. Модераторы удаляют лишь грубые нарушения: закон, спам, мат... |
Наш народ завжди прагне волі для себе і бажає її для інших народів. Він боровся і бореться за правду і справедливість. — «Україна не буде спільницею Москви» (1957) Степан Бандера
чому? якщо б вона заявила, що вона не підтримує Зеленського, більше того, є його противником і опозиціонером, то її б ніхто не запрошував і точно не садив би поряд з ним з великого залу з сотень людей...
а те, що зараз брешуть чи запускають всякі фейки, то вже нікому не цікаво і ніякого значення немає.
А что, на Украине у президента ещё есть какой-то рейтинг?
Так это же не рейтинги - это куриные слёзы. Рейтинг должен быть, как у Путина.
Конечно, у вас уважением ни один президент не пользуется, как и умениями вряд ли обладает. Так что вы не Россия - вы самая нищая страна Европы.
Ze president
https://ok.ru/video/1714261789266
Volodymyr Zelensky: ‘Everyone will lose’ if Russia invades Ukraine
The embattled president asks why Western allies haven’t already imposed sanctions
президент України Володимир Зеленський в новому інтерв’ю The Washington Post 20 січня 2022 року о 15:57
- Чи буде населення чинити опір російським військам?
- Зараз у нас є багато російськомовних українців, які підтримують Україну — навіть тих, хто позитивно ставився до Росії після окупації Криму та Донбасу. Я знаю, що всі будуть захищати нашу країну. Окрім армії, кожен українець боротиметься за захист своєї землі.
- Ви публічно заявили, що зацікавлені в розмові з президентами Путіним і Байденом про поточну ситуацію в Україні — не залишаючись осторонь переговорів, як минулого тижня.
- Давайте вести діалог з Росією. Я прошу Сполучені Штати допомогти нам знайти формат. Ми підтримуємо діалог;ми проти війни.
- Чи турбує вас, що росіяни прагнуть захопити певні частини вашої країни, і якщо так, то які частини? Чи можуть вони спробувати побудувати сухопутний міст з Криму в Росію, включаючи Маріуполь, чи деякі запаси води над Кримом? Який найгірший випадок?
- Реально скажу, якщо Росія вирішить посилити свою ескалацію, звісно, вона збирається це робити на тих територіях, де історично є люди, які раніше мали родинні зв’язки з Росією. Харків, який перебуває під контролем уряду України, може бути окупований. Росії потрібен привід: скажуть, що захищають російськомовне населення. Після окупації та анексії Криму ми розуміємо, що це можливо і може статися. Але я не знаю, що вони збираються робити, тому що це великі міста. Харків має понад 1 млн. громадян. Це не буде просто заняття; це стане початком великомасштабної війни.
- Цього року виповнюється 100 років від дня утворення Радянського Союзу. Ви вірите, що Путін вважає, що його спадщина буде закріплена шляхом повернення України чи великих шматків України?
- Путін немолодий, і я вважаю, що йому варто подумати про те, що він залишить після себе. Якщо він забере територію України, то це буде тимчасова перемога одного народу над іншим. У мене є багато російських друзів і знайомих, які шкодують про те, що сталося.Наші території повернуться до нас. У 2014 році ми дружили; зараз ми воюємо один з одним. Думаю, у Путіна є великі шанси погодитися на мирне рішення, сісти за стіл і знайти компроміс.
- Є багато росіян, які вважають, що Україна була і є частиною Росії. Говорять про «руські землі України».
- Я розумію, що вони говорять про Крим. Вони хочуть, щоб ми і світ забули про Крим. Вони його окупували і виплекали сепаратистів на Донбасі. Вони будуть готові віддати нам Донбас, якщо ми забудемо про Крим. Крим ніхто не забуде.
- Як ви думаєте, чи спробує Путін встановити в Україні більш дружній до нього уряд?
- Створити уряд, який повністю контролювався б Росією, було б неможливо. Навіть якщо вони це зроблять, це буде найкоротший уряд, тому що люди його просто не приймуть. Можливо, Путін вважає, що більшість українців підтримують його та його політику. Я вважаю, що це велика помилка так думати.
https://www.washingtonpost.com/outlo...sky-interview/
Наш народ завжди прагне волі для себе і бажає її для інших народів. Він боровся і бореться за правду і справедливість. — «Україна не буде спільницею Москви» (1957) Степан Бандера
Президент Володимир Зеленський провів зустріч із представниками іноземних засобів масової інформації.
28.01.2022
«Найбільший ризик для України - дестабілізація всередині нашої держави. Економіка - один з факторів. Але єдність влади, довіра до президента, має буде розуміння, що є колишні президенти, а не діючі, ми об"єднані народом, стабільною ситуацією, і ризики ескалації буде меншою. Неконтрольованість ситуації може призвести до ескалації з боку сусідньої держави. Ризик викликаний політичною діяльністю людей, які займаються своїм особистим піаром. Я не бачу великих заворушень на вулицях. Потрібно дивитися, коли це відбувається. Поїхала якась людина за кордон відпочивати - і все спокійно, а приїхав - одразу заворушення! Прийшли люди під парламент чи заблокували ОП! І їм все одно, чи є зараз ковід19, їм треба терміново проголосувати якісь додаткові гроші для стримання ковіду19 тощо - все одно цим людям!
Я дуже радий, що я не з політики прийшов в політику! Чесно кажучи, спочатку був в шоці! Їм все одно, що відбувається! Війна - то війна, ОК! Розберемось! Бізнес - то бізнес! Але вони займаються щоденно кон"юнктурними речами, кроками і розколом!
Розколом нашої держави! Вибачте, що приділив цій темі стільки уваги! Я про минуле не дуже люблю говорити, я вважаю цих людей нащадками того, що було, нащадками процесів, які були в радянські часи! Ці люди є представниками олігархату. На жаль! Вони роблять бізнес з нічого, маючи освіту, руки і голови! І до речі, саме такі люди захищають на фронті нашу державу! Бо вони захищають те, що вони заробили самі - вони не просто приватизували щось за копійки! Ні, ці люди заробили щось з самого початку своїми руками! І вони зараз захищають майбутнє, то ж давайте говорити про майбутнє!»